Kaspersky Key


SADECE YENİ KEY KULLANACAKSANIZ VEYA DEĞİŞTİRECEKSENİZ YENİ KEYİ PROGRAMI KALDIRMADAN DA DEĞİŞTİREBİLİRSİNİZ. AŞAĞIDAKİ LİSANSLAMA İŞLEMLERİNDE İNTERNET BAĞLANTINIZ KAPALI OLMALIDIR!
01 - Kaspersky’i açıp, en alt kısmında bulunan “Licensing” (Lisans) düğmesini tıklayın
02 - Mevcut lisans anahtarını silmek için, gelen pencereden sağ üst bölümden kırmızı renkli “X” düğmesini tıklayıp, gelen soruya “Deletekey” (Lisansı sil) deyin.
03 - Simdi gelen ekrandan “Activatetheapplication” (Uygulamayı Etkinleştir) düğmesini tıklayın
04 - Daha sonraki ekrandan, 2.secenegi “Activatetrialversion” (Deneme versiyonunu etkinleştir) i tıklayın ve “Next” (İleri) düğmesini tıklayıp devam edin. DİKKAT : EĞER “DENEME SÜRÜMÜNÜ ETKİNLEŞTİR” BÖLÜMÜ SİZDE ÇIKMAMIŞSA; A: INTERNET BAGLANTINIZI KAPATIP, TEKRAR UYGULAYIN. B: YADA “TICARI SURUMU ETKINLESTIR” BOLUMUNE 22222-22222-22222-2222U YAZIP, ILERI DEYIP DEVAM EDIN VE GOZAT BOLUMUNDEN KEYI GOSTERIN 05 - Lisanslama prosedürü için “Browse” (Gözat) düğmesinden indirmiş olduğunuz ve herhangi bir yere çıkarttığınız KEY klasöründeki kayıt defteri (registry) dosyasını seçiniz.
06 - Lisanslama prosedürünü tamamlamak için gelen diğer pencereden “Next” (İleri) düğmesini tıklayın Programınız lisanslanmıştır. ŞİMDİ İNTERNET BAĞLANTINIZI AÇABİLİRSİNİZ..

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Web Sayfasına Pencereyi Kapat Butonu Ekleme

Siteye Facebook ve Twitter Paylaş Butonu Ekleme

Php Grafik İşlemleri Ve Kare Çizme